Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Word je enthousiast als je samen met een klant innovatieve oplossingen mag bedenken voor cultuurtechnische vraagstukken? Vind je het leuk om voor een natuurorganisatie nieuwe natuur te realiseren op een prachtige locatie? Ben jij de projectleider/adviseur die op deze nieuwe vestiging het netwerk voor Cultuur- en Natuurtechniek opzet? En vind je het voeren van acquisitiegesprekken leuk? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek een enthousiaste Projectleider/Adviseur Cultuur- en Natuurtechniek.

Wat houdt deze functie precies in?
Als projectleider/adviseur realiseer je voor onze opdrachtgevers hun technische opgaven in het landelijk gebied, van initiatiefase t/m beheer. Dit doe je samen met je toekomstige collega’s binnen Team Techniek én met onze landschapsarchitecten, ruimtelijke ontwikkelaars, planologen, rentmeesters, ecologen en (eco)hydrologen. De opgaven verschillen sterk qua schaalniveau en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum.

Wat vragen wij van jou?
Je bent ondernemend, kunt snel schakelen en hebt een reeds bestaand netwerk in het vakgebied. Verder kun je niet alleen goed samenwerken, maar heb je ook een zelfstandige en actieve houding en schroom je niet om de leiding te pakken. Enthousiasme en lef zijn je niet onbekend.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op HBO-niveau, gericht op cultuurtechniek en natuurbouw.
  • Affiniteit met het landelijk gebied en een brede blik.
  • Het kunnen werken met diverse contractvormen.
  • Bestaand relevant netwerk.
  • Commerciële vaardigheden.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag vanuit onze vestiging in Wassenaar (koetshuis Landgoed De Wittenburg), met hoofdzakelijk West-Nederland als werkgebied.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 pure, vakkundige en gepassioneerde collega’s die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied. Wij bieden je leuke, veelzijdige en inspirerende plekken in Nederland en een functie met ruimte voor ondernemen, persoonlijke groei en eigen initiatief. Je gaat samen met een van onze rentmeesters verder bouwen aan onze nieuwe vestiging Wassenaar, een unieke kans!

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Nop Otten, Teamleider Techniek, via 0345 – 727001. Sluitingsdatum 28 februari 2018.