Word je enthousiast als je samen met een klant innovatieve oplossingen mag bedenken voor ruimtelijke vraagstukken? Vind jij het een uitdaging om voor jouw opdrachtgever een omgevingsvergunning te krijgen voor een zonne-energiepark? Wil je samen met een landschapsarchitect werken aan een erfontwikkeling van een voormalig agrarisch erf? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste Adviseur Ontwikkeling Landelijk Gebied.

Wat houdt deze functie precies in?
Als Adviseur Ontwikkeling Landelijk Gebied realiseer je voor onze opdrachtgevers hun ruimtelijke opgaven in het landelijk gebied. Dit doe je samen met je toekomstige collega’s binnen Team Ontwikkelen én met onze landschapsarchitecten, cultuurtechniekers, rentmeesters, ecologen en (eco)hydrologen. De opgaven verschillen sterk qua schaalniveau, vereisen een integrale aanpak en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum.

Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en richten zich op het coördineren van (planologische) processen en het maken van bijbehorende producten, zoals principeverzoeken, ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. Daarnaast adviseer je jouw collega’s actief: jij gebruikt jouw expertise om specifieke vraagstukken op te lossen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt commercieel inzicht, bent ondernemend, flexibel, leergierig en kunt snel schakelen. Verder kun je niet alleen goed samenwerken, maar heb je ook een zelfstandige en actieve houding en schroom je niet om de leiding te pakken. Je werkt nauwkeuring en jouw communicatie in woord en schrift is van een goed niveau. Je hebt de ambitie om een relevant netwerk verder op te bouwen en te onderhouden.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op hbo-niveau, zoals: HBO Ruimtelijke ordening en planologie, WO Planologie, HBO Ruimtelijke ontwikkeling, HBO Vastgoed & Grondverkeer
  • 2-5 jaar werkervaring in het vakgebied.
  • Affiniteit met het landelijk gebied en een brede blik.

Waar ga je werken?
Je werkgebied is hoofdzakelijk Oost-Nederland. Je maakt onderdeel uit van het Team Ontwikkelen. Dit team opereert vanuit de verschillende vestigingen van Eelerwoude – in Goor, Diever, Culemborg en Wassenaar.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste en betrokken collega’s die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied. Met een grote diversiteit aan klanten bieden we je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland.

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Ben Velthuis, teamleider Ontwikkelen, via 0547 – 263515. Sluitingsdatum van deze vacature is 28 februari 2018.