Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Vind je het leuk om samen met ons oplossingen voor de toekomst van het landelijk gebied te bedenken? Wil je graag jouw netwerk en kennis inzetten in de praktijk? En wil je werken met enthousiaste collega’s en vind je een prettige en collegiale werksfeer belangrijk? Dan is een baan bij Eelerwoude wat voor jou!

Wat houdt je werk precies in?
Dat bepalen wij samen met jou. De verscheidenheid aan projecten is namelijk groot. Je werkt aan vraagstukken op het gebied van erfontwikkelingen, herbestemmingen, landgoederen, maar ook grootschalige ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Je werkt daarbij veel samen met onze landschapsarchitecten, ecologen, cultuurtechniekers en rentmeesters. Hoe? Dat ervaar je snel genoeg, want een uitgebreide kennismaking is onderdeel van je start bij Eelerwoude.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in de eerste plaats een enthousiaste, gedreven adviseur met minimaal 2 jaar relevante ervaring en hebt een HBO of WO opleiding afgerond, zoals: ruimtelijke ordening & planologie, ruimtelijke ontwikkeling, sociale geografie, of vergelijkbaar. Verder ben je een praktische denker, kritisch en steek je graag de handen uit de mouwen. De vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je werk weet jij perfect te benutten door proactief projecten binnen te halen en uit te voeren. Tot slot ben je woonachtig op maximaal 45 autominuten van je standplaats Goor.

Wie zijn wij eigenlijk?
Eelerwoude is een integraal adviesbureau in het landelijk gebied met vier vestigingen verspreid over het land. Met onze expertises op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, rentmeesterij, landschap, cultuurtechniek en ecologie adviseren wij een grote diversiteit aan klanten en werken we in heel Nederland aan projecten. Hiermee bieden wij jou veelzijdige en inspirerende projecten met volop ruimte voor groei en eigen initiatief.

Wat bieden wij?
– Een fijne werkplek in het creatieve, gedreven team ruimtelijke ontwikkeling;
– Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
– Een goede woonwerk- en zakelijke kilometervergoeding;
– Fulltime of parttime zijn mogelijk;
– Flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken;
– Mogelijkheid om cursussen, opleidingen en workshops te volgen om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse of wil je graag nog meer weten?
Stuur een motivatiebrief en CV naar personeelszaken@eelerwoude.nl Je startdatum is in overleg. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem contact op met Niels Busschers via een persoonlijk bericht, per mail n.busschers@eelerwoude.nl of bel met 088-1471100.