Eelerwoude is op zoek naar een energieke Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling voor de regio West-Nederland.

Jouw werkdag als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij Eelerwoude
Je bent vandaag al vroeg onderweg om naar een nieuwe opdrachtgever in Utrecht te gaan. Je ziet de zon opkomen boven de mistige weilanden en tijdens een korte stop voor een kop koffie neem je nog even de details door. Je wilt de klant graag helpen bij het realiseren van zijn duurzame plannen.

Na een vruchtbare afspraak op een sfeervol landgoed ga je naar je volgende afspraak. Dit keer naar een gemeente in de kop van Noord-Holland, waar je samen met een landschapsarchitect van Eelerwoude op zoek gaat naar oplossingen voor wateropgaven.

Op je terugreis naar kantoor bel je met een oud-studiegenoot, waarvan je weet dat hij bezig geweest is met een zonneveld. Wellicht kunnen jullie iets voor elkaar betekenen. De middag is gevuld met het opstellen van een onderbouwing voor een gebiedsontwikkeling in Zuid-Holland. Samen met een collega buigen jullie je over de invulling van de beschikbare ruimte. Een mooie puzzel, waarin alle facetten van je werk samenkomen.

Als de werkdag bijna voorbij is, kijk je nog even wat er morgen in de agenda staat, praat nog even bij met een collega en dan is het tijd om naar huis te gaan. Als je snel bent, kun je nog lekker even naar buiten voor een rondje hardlopen.

Klinkt dit als een werkdag waar je blij van wordt? Herken jij je in onderstaande:

  • Je vindt niets zo leuk als samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen voor de meest uiteenlopende (planologische) vraagstukken in het landelijk gebied
  • Je neemt graag initiatief, bent creatief en komt graag met vernieuwende ideeën
  • Je kunt goed samenwerken, snel schakelen en pakt graag de leiding
  • Je bent een netwerker, met bij voorkeur al een (beginnend) netwerk in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en 3 tot 5 jaar werkervaring in het vakgebied
  • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht/Den Haag

Wie zijn wij eigenlijk?
Eelerwoude werkt al ruim 25 jaar aan een mooi en groen Nederland. Bij ons krijg je de mogelijkheid om samen met ongeveer 70 enthousiaste collega’s te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten op het gebied van ontwikkeling, inrichting en beheer. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief.

Deze functie heeft als standplaats de vestigingen in Culemborg en Wassenaar. Jouw werkgebied ligt hoofdzakelijk in de Provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, waar landelijk gebied en stedelijke ontwikkeling soms dicht op elkaar liggen.

Benieuwd naar Eelerwoude?
Op onze site en op LinkedIn vind je verschillende projecten waar wij als Eelerwoude aan gewerkt hebben. Enthousiast geworden? Stuur dan een moitivatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Niels Busschers, Teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0547 – 263515.