Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ben jij die adviseur die ons verder helpt bij het realiseren van mooie opdrachten? Ben jij goed in het vertalen van de wensen van de klant naar realistische plannen? En ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan met veel variatie in de werkzaamheden, voor grote én kleine opdrachtgevers, met veel klantcontact, alle ruimte voor eigen inbreng en projecten die je van A tot Z mag oppakken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reageer nu, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team Ruimtelijke Ontwikkeling in Goor.

Jouw werkdag als adviseur ruimtelijke ordening & gebiedsontwikkeling
Terwijl je je computer opstart, ga je even koffie halen. Je praat met een van je collega’s uit je team over je planning en werkzaamheden van vandaag, waarna je direct aan de slag kunt. Je gaat vandaag een begin maken aan een plan voor een particulier die heel graag een nieuwe woning wil realiseren en daarvoor een schuur wil slopen.

Tijdens de gezamenlijke lunchpauze in de kantine vraag je aan een andere collega – een van de rentmeesters – of hij in de middag even mee kan kijken met een plan voor een landgoed, van een nieuwe klant. 

Voor je het weet is de middag bijna voorbij en moet je nog de deur uit voor de laatste afspraak van de dag: een keukentafelgesprek bij een omwonende van een plangebied voor een zonnepark. Altijd een leuke uitdaging om het gesprek aan te gaan en de neuzen de juiste kant op te krijgen. Na het gesprek rijd je voldaan terug naar huis.

Klinkt dit als een werkdag waar je blij van wordt? En herken jij je in onderstaande:

  • Je bent erg goed in contact met klanten en weet hoe je een netwerk van relaties beheert én effectief uitbreidt.
  • Je hebt interesse in de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied en houdt je graag bezig met onderwerpen als de energietransitie en leegstand.
  • Je wilt de verantwoordelijkheid over een project nemen – van A tot Z – en vindt het leuk om te schakelen met zowel collega’s binnen team RO als collega’s van andere disciplines, zoals rentmeesters, cultuurtechniekers en ecologen.
  • Je gaat graag het gesprek met klanten aan, van heel groot tot klein: van gemeentes, provincies en belangenorganisaties tot particulieren. Ook heb je een relevant netwerk om verder op te bouwen en te onderhouden.
  • Je hebt een afgeronde passende opleiding op hbo-niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken.
  • Je woont bij voorkeur op een reisafstand van maximaal 45 minuten van standplaats Goor.

Reageer dan nu:
Stuur een motivatie met CV naar Niels Busschers via n.busschers@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Niels Busschers, teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 088-1471100.

Of wil je eerst meer weten over Eelerwoude?
Eelerwoude werkt al ruim 25 jaar aan een mooi en groen Nederland. Bij ons krijg je de mogelijkheid om samen met ongeveer 70 enthousiaste collega’s te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten op het gebied van ontwikkeling, inrichting en beheer. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief.

Op onze site en op LinkedIn vind je verschillende projecten waaraan we hebben gewerkt.