Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

100% natuurinclusieve leefomgevingen. Dat staat bij Eelerwoude bovenaan de agenda voor de toekomst. Wij dagen onze opdrachtgevers en onszelf continu uit om natuurinclusief te ontwikkelen, in te richten en te beheren. Samen maximaal impact maken. Daar gaat ons groene hart sneller van kloppen. En hoe blijf jij jezelf ontwikkelen als Landschapsarchitect? Heb jij nog voldoende ruimte om jouw groene ambities waar te maken of wordt het tijd voor een volgende stap in jouw carrière als:

Ambitieuze LANDSCHAPSARCHITECT

die verbindt, durft te pionieren en actief wil bouwen aan het team in West-Nederland.

Is er een eerste klik?

Als Landschapsarchitect West-Nederland heb je een pionierende, verbindende rol. Jij werkt vakinhoudelijk aan ontwerpopgaves voor uiteenlopende opdrachtgevers op de mooiste locaties door Nederland. Soms als specialist in een integraal team. Soms als projectleider van het ontwerpteam. Altijd vanuit het perspectief om met jouw concept of ontwerp natuurwaarde toe te voegen aan leefomgevingen. Zowel projecten op grote als op kleine schaal hebben jouw natuurlijke interesse. Denk hierbij aan kleinschalige (erf)inrichtingsplannen, maar ook aan omvangrijke gebiedsvisies of inventieve (beleids)plannen voor zonneparken. Zolang het maar bijdraagt aan een 100% natuurinclusieve leefomgeving, weet jij jouw creatieve ideeën op papier en over de bühne te krijgen.

Jouw kennis & kunde

Jij weet als geen ander te verbinden, verbeelden en verrassen. Je ziet het als een uitdaging om opgaves scherp te doorgronden, originele (conceptuele) oplossingen te bedenken, ideeën slim te verbeelden of uit te leggen aan stakeholders en collega’s actief te betrekken. Je onderzoekt, adviseert en ontwerpt. Jij bent in de lead en hebt grip op het vraagstuk. Naast dat je zelf graag aan de digitale tekentafel werkt, weet je ook feilloos wanneer je collega’s moet betrekken en ze in hun kracht te zetten.

Jij hebt actief klantcontact, presenteert verfrissende ontwerpen, bent in staat de visie en het verhaal erachter te vertellen en weet ontwerpen overtuigend te onderbouwen. Je staat niet alleen mondeling stevig in je schoenen, maar je bent ook schriftelijk vlot van pen. Dat maakt jou een allround Landschapsarchitect.

Samen pionieren
Natuurinclusief ondernemen doe je samen. Naast vakinhoudelijk word je namelijk ook uitgedaagd om samen met collega’s te pionieren en de marktpositie van Eelerwoude in West-Nederland te versterken. Als team weten jullie je netwerk slim in te zetten, commerciële kansen te creëren en samen duurzaam verder te bouwen aan de groei van het team. Als zelfstandige Landschapsarchitect krijg je binnen dit team de vrijheid en het vertrouwen om van de grond af aan iets op te bouwen en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Vakinhoudelijk in je kracht
We gaan samen werken aan groeiambities en dagen elkaar uit grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Binnen het landelijk gebied, maar onze ontwerpexpertise wordt ook steeds vaker ingezet bij het inrichten van openbare ruimtes in het stedelijk gebied met een natuurlijk karakter of een groen hart. Denk hierbij aan vraagstukken als een bebouwd gebied klimaatadaptief maken, de biodiversiteit te stimuleren of het inrichten van het stadspark van de toekomst. Tot slot draag je ook bij aan bredere ontwikkelthema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit, energietransitie of de natuurlijke leefomgeving. Een uitdaging die past bij jouw groeiambitie?

Team Eelerwoude

Groeien en impact maken? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van een team van ruim 70 professionals. Elk met zijn of haar eigen kennisgebied, expertise of specialisme. Ons team van adviseurs bestaat uit Ecologen, Natuur-& Cultuurtechniekers, Ruimtelijk Ontwikkelaars, Rentmeesters, Landschapsarchitecten en Ecohydrologen. En wordt aangevuld door diverse ondersteunende professionals. Op dit moment bestaat het team Landschapsontwerp binnen Eelerwoude uit 9 collega’s verdeeld over meerdere werklocaties. Van junior tot senior. Van jonge talenten tot doorgewinterde professionals.

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we filosofie van flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties. De werklocatie Wassenaar vormt de basis van ons team in West-Nederland. Op dit kantoor hebben we al een fijne werkplek voor jou op het oog. Vanaf deze locatie gaan we de marktpositie van Eelerwoude in deze regio verder versterken. Op dit moment zijn hier 4 adviseurs actief op het gebied van Rentmeesterij, Ecologie en Natuurtechniek. Dit jaar gaan we dit uitbreiden met onze disciplines Ruimtelijke Ontwikkeling, Ecohydrologie en Landschapsontwerp. De Landschapsarchitect die wij zoeken, krijgt de kans om Landschapsontwerp in deze regio echt op de kaart te zetten en actief mee te bouwen aan het toekomstige ontwerpteam.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een relevante (afgeronde) HBO- of WO-opleiding; bijv. Landschapsarchitectuur.
 • Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Is welkom voor 32 – 40 uur per week.
 • Heeft aantoonbare affiniteit met het buitengebied en de natuur.
 • Heeft bewezen ervaring met complexe inrichtingsopgaves. Of wil zich hierin ontwikkelen.
 • Weet zowel op vakinhoudelijk als pionierende te overtuigen.
 • Ziet het als een uitdaging om Eelerwoude in West-Nederland verder op de kaart te zetten.
 • Beschikt over een relevant netwerk of is bereid hier actief aan te bouwen.
 • Heeft kennis van en ervaring met ontwerpsoftware. Je kent in ieder geval de ins & outs van het Adobe-pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign). Heb je ook ervaring met Vector, Lumion, QGIS of AutoCAD? Dan is dat een pré.
 • Is ondernemend, zelfstandig, creatief, kritisch, praktisch en ambitieus. Maar je bent bovenal een fijne collega die graag in teamverband werkt en bijdraagt aan onze missie.

Kies je voor Eelerwoude, dan kies je voor

 • Een ondernemende functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen of te pionieren.
 • Een enthousiast team van 70 collega’s. Echte professionals met een grote diversiteit aan expertises waar jij mee gaat samenwerken aan vakspecialistische of integrale opgaven.
 • Een boeiende functie bij een groeiend advies- & regisseursbureau, met 4 werklocaties in het land.
 • Een prettige werkomgeving, fijne werkplek en een collegiale werksfeer.
 • Een platte, groeiende organisatie met korte lijnen en veel aandacht voor werkplezier.
 • Bijzonder veel vrijheid en variatie qua vraagstukken, projecten en programma’s.
 • En uiteraard een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Aantrekkelijk, marktconform salaris.
  • Prima pensioenregeling en kilometervergoeding (zakelijk & woon/werk).
  • Flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties.
  • De ruimte om jouw optimale werk-privé-balans te vinden.
  • Diverse moderne voorzieningen om vanaf jouw (thuis)kantoor te werken.
  • Ruimte voor cursussen, opleidingen en workshops om jezelf, je team en de organisatie verder te ontwikkelen.

Eens kennismaken

Landschapsarchitect West-Nederland bij Eelerwoude; een uitdaging die aansluit bij jouw groeiambitie? Toe aan een tweede of derde stap binnen het speelveld van de landschapsarchitectuur? Dan maken we graag eens nader kennis. Zet jij de eerste stap?

Mail jouw CV, een korte motivatie en minimaal twee concepten of ontwerpen uit je portfolio waar jij trots op bent naar personeelszaken@eelerwoude.nl. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten over deze functie? Dat kan. Neem dan contact op met Joris van der Vet (Teamleider  Landschapsontwerp) via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.