Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Wij attenderen u graag op de mogelijkheden van de nieuwe woonhuissubsidie. Deze subsidie maakt het mogelijk om 38% van al uw gemaakte onderhoudskosten over het afgelopen jaar vergoed te krijgen. Via deze link komt u bij de flyer van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed voor een compleet beeld van de subsidie.

Wat is er precies subsidiabel?
Alle werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor het regulier onderhoud of restauratie van uw monumentale pand of aanhorige tuin komen in aanmerking voor de woonhuissubsidie. Hierbij kunt u denken aan schilder- of stukadoorswerk, maar ook adviseringskosten van een architect of projectbegeleider zijn subsidiabel. Wanneer u een tuinman in dienst heeft, kunnen ook deze loonkosten in aanmerking komen.

Wat kunnen wij voor u doen?
Eelerwoude is specialist op het gebied van subsidies en adviseert u graag op dit gebied. Wij kunnen u adviseren over welke kosten u kunt opvoeren of de gehele aanvraag voor u indienen bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@eelerwoude.nl of per telefoon 088-1471100.