Ben jij een ervaren, gedreven ecoloog en kun je marktkansen omzetten in projecten? Kun je je goed inleven in de belangen van de opdrachtgever en deze vertalen in concrete maatregelen die bijdragen aan soortenbescherming? Kun je goed werken in teamverband? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste ecoloog voor de vestiging Diever (32-40u).

Wat houdt deze functie precies in?
Als ecoloog bij Eelerwoude voer je zelfstandig en in teamverband projecten uit op het gebied van natuurwetgeving, inventarisaties, natuurontwikkeling en –beheer. Je voert flora- en faunaonderzoeken uit en vertaalt die naar praktische rapportages en adviezen. Je voert inhoudelijk en procesmatig overleg met collega’s over je projecten. Je bent tevens verantwoordelijk voor de projectbeheersing, schrijft offertes en gaat in gesprek met opdrachtgevers.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ervaren ecoloog die graag veldwerk uitvoert maar zich ook thuis voelt in een commerciële omgeving. Het volgen van marktontwikkelingen, het onderhouden van klantcontacten en het uitbouwen van een specifiek vakgebied zijn een uitdaging voor je.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante HBO of WO opleiding.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in het ecologische werkveld.
  • Ervaring met natuurwetgeving.
  • Ervaring met projectleiding.
  • Gedegen soortenkennis.
  • Kennis van en ervaring met vegetatie- of vleermuizenonderzoek is een pré.
  • Flexibele opstelling en brede inzetbaarheid.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Waar ga je werken?
Het team ecologie opereert vanuit de verschillende vestigingen van Eelerwoude (Goor, Diever, Culemborg en Wassenaar). Momenteel zijn er 7 enthousiaste ecologen werkzaam binnen de organisatie. Je standplaats is Diever.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste en betrokken collega’s die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied. Met een grote diversiteit aan klanten bieden we je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken in Nederland.

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Sluitingsdatum 28 februari 2018. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jac Hakkens, teamleider ecologie (via 06-30998979).