De Dag van de Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren. Op de beursvloer staan honderden bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. In de lezingzalen worden presentaties gegeven waarbij u de nodige kennis opdoet.

Ook wij zijn aanwezig op deze beurs. Niet alleen met een stand, maar geven ook een lezing op 27 en 28 september om 11.30 uur in de zaal Juliana 4.

Aan de slag met de energietransitie: van energiescan tot zonneweides door Michiel van Amersfoort
Op korte termijn de juiste duurzaamheidsmaatregelen nemen voor de lange termijn? Met behoud van cultuurhistorische waarden en aandacht voor biodiversiteit? En in overleg met overheden? Tijdens deze sessie laat Michiel van Amersfoort u zien welke kansen en mogelijkheden er zijn voor grondeigenaren om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld over zonneweides krijgt dit onderwerp vervolgens handen en voeten, zodat iedereen – van grondeigenaren tot overheden – met de energietransitie aan de slag kan!

Wilt u ook aanwezig zijn op deze dag? Laat het ons weten. Wij zorgen dat u een gratis toegangskaart ontvangt.