Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

100% natuurinclusieve leefomgevingen. Dat staat bij Eelerwoude bovenaan de agenda voor de toekomst. Wij dagen onze opdrachtgevers en onszelf continu uit om natuurinclusief te ontwikkelen, in te richten en te beheren. Samen maximaal impact maken. Daar gaat ons groene hart sneller van kloppen. En hoe blijf jij jezelf ontwikkelen als Landschapsarchitect? Heb jij nog voldoende ruimte om jouw groene ambities waar te maken of wordt het tijd voor een volgende stap in jouw carrière als:

Energieke LANDSCHAPSARCHITECT

met een frisse kijk op het vakgebied en een passie voor natuurinclusief

Is er een eerste klik?

Als Landschapsarchitect werk jij binnen het ontwerpteam aan inrichtingsvraagstukken voor uiteenlopende opdrachtgevers op de mooiste plekken door heel Nederland. Van concept tot definitief ontwerp. Zowel kleine als middelgrote projecten hebben jouw natuurlijke interesse. De ene dag werk je aan een slim erfinrichtingsplan voor een particuliere opdrachtgever. Of ontwerp je voor een gemeente een stadscampus die mensen in beweging zet.

De andere dag lever je een spetterende (totaal)presentatie op voor een waterschap die jouw visie op de wateropgave weerspiegelt. Of weet jij het landelijk en stedelijk gebied op creatieve wijze natuurinclusief met elkaar te verbinden. In het ene project werk je nauw samen met een Ecoloog, Natuurtechnieker en Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, in het andere project met één van onze Rentmeesters of Ecohydrologen. Zolang het maar bijdraagt aan 100% natuurinclusieve leefomgevingen, weet jij jouw creatieve ideeën op papier en over de bühne te krijgen.​

Jouw kennis & kunde
Als professional ben je trots op je portfolio tot nu toe en krijg jij bij Eelerwoude alle ruimte om te groeien, jezelf te ontwikkelen en jouw persoonlijke ambities waar te maken. Je draait mee bij integrale vraagstukken en projecten. Maar durft vanuit jouw kennis & kunde ook de regie te pakken in een vakspecialistisch ontwerptraject. Zo gaan we samen (verder) op zoek naar jouw kracht en maken we werk van het realiseren van jouw persoonlijke ambitie of gewenste specialisatie. Daar krijgen wij energie van. In een ontwerpproject heb je actief klantcontact, presenteer je verfrissende ontwerpen, ben je in staat de visie en het verhaal achter jouw ontwerpideeën te vertellen en weet ontwerpen overtuigend te onderbouwen. Je staat niet alleen mondeling stevig in je schoenen, maar je bent ook schriftelijk vlot van pen. Dat maakt jou een allround Landschapsarchitect.

 Vakinhoudelijk in je kracht
We gaan samen werken aan groeiambities. We helpen je vakinhoudelijk in je kracht te staan en stimuleren je om een betere Landschapsarchitect te worden. We dagen jou uit, maar jij daagt ook ons uit. Hoe? Jij overtuigt met jouw frisse (kritische) blik, creatieve ideeën, pakkende visuele of technische ontwerpen en vlotte pen. Je toont lef in je ontwerpen, denkt in kansen en werkt aan inventieve oplossingen. Binnen het landelijk gebied, maar onze ontwerpexpertise wordt ook steeds vaker ingezet bij het inrichten van de openbare ruimte in het stedelijk gebied met een natuurlijk karakter of groen hart.

Denk hierbij aan vraagstukken als een bebouwd gebied klimaatadaptief te maken, de biodiversiteit te stimuleren of het inrichten van het stadspark van de toekomst. Tot slot draag je ook bij aan bredere ontwikkelthema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit, energietransitie of de natuurlijke leefomgeving. Zelfstandig waar het kan, als onderdeel van een multidisciplinair projectteam wanneer de omvang of complexiteit erom vraagt. Een uitdaging die past bij jouw groeiambitie?

Team Eelerwoude

Groeien en impact maken? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van een team van ruim 70 professionals. Elk met zijn of haar eigen kennisgebied, expertise of specialisme. Ons team van adviseurs bestaat uit Ecologen, Natuur-& Cultuurtechniekers, Ruimtelijk Ontwikkelaars, Rentmeesters, Landschapsarchitecten en Ecohydrologen. En wordt aangevuld door diverse ondersteunende professionals. Op dit moment bestaat het team Landschapsontwerp binnen Eelerwoude uit 9 collega’s verdeeld over meerdere werklocaties. Van junior tot senior. Van jonge talenten tot doorgewinterde professionals.

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we filosofie van flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties. Maar we geloven ook dat collega’s elkaar regelmatig moeten kunnen ontmoeten of samen moeten kunnen werken. Daarom zouden we wel graag, in overleg, een werkplek voor je reserveren op onze werklocatie in Midden Nederland of Goor. Vanaf deze locaties gaan we de marktpositie van Eelerwoude in deze regio’s verder versterken.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een relevante (afgeronde) HBO- of WO-opleiding; bijv. Landschapsarchitectuur.
 • Heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Is welkom voor 32 – 40 uur per week.
 • Heeft kennis van en ervaring met ontwerpsoftware. Je kent in ieder geval de ins & outs van het Adobe-pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign). Heb je ook ervaring met Vector, Lumion, QGIS of AutoCAD? Dan is dat een pré en gaat dat je zeker helpen in deze functie.
 • Heeft aantoonbare affiniteit met het buitengebied en natuur in bebouwde gebieden.
 • Heeft passie voor of affiniteit met water & klimaat.
 • Krijgt/pakt alle vrijheid en ziet als een uitdaging om landschapsvraagstukken zowel visueel als technisch vorm en inhoud te geven.
 • Is een positivo, die denkt in kansen, werkt aan oplossingen en weet ideeën verder te brengen. Visueel ontworpen, onderbouwd op papier of persoonlijk gepresenteerd.
 • Ziet het als een kans zichzelf verder te ontwikkelen binnen Eelerwoude, het vakgebied en vakgerelateerde thema’s.
 • Is een aanpakker, zelfstandig, leergierig, creatief, kritisch, praktisch en ambitieus. Maar je bent bovenal een frisse denker die bij wil dragen aan onze missie en een fijne collega die graag in teamverband werkt.

Kies je voor Eelerwoude, dan kies je voor

 • Een uitdagende functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, specialiseren of pionieren.
 • Een enthousiast team van 70 collega’s. Echte professionals met een grote diversiteit aan expertises waar jij mee gaat samenwerken aan vakspecialistische of integrale opgaven.
 • Een boeiende functie bij een groeiend advies- & regisseursbureau, met 4 werklocaties in het land.
 • Een prettige werkomgeving, fijne werkplek en een collegiale werksfeer.
 • Een platte, groeiende organisatie met korte lijnen en veel aandacht voor werkplezier.
 • Bijzonder veel vrijheid en variatie qua vraagstukken, projecten en programma’s.
 • En uiteraard een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Aantrekkelijk, marktconform salaris.
  • Prima pensioenregeling en kilometervergoeding (zakelijk & woon/werk).
  • Flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties.
  • De ruimte om jouw optimale werk-privé-balans te vinden.
  • Diverse moderne voorzieningen om vanaf jouw (thuis)kantoor te werken.
  • Ruimte voor cursussen, opleidingen en workshops om jezelf, je team en de organisatie verder te ontwikkelen.

Eens kennismaken?

Landschapsarchitect bij Eelerwoude; een uitdaging die aansluit bij jouw groeiambitie? En ben jij toe aan een volgende stap binnen het speelveld van de landschapsarchitectuur? Dan maken we graag eens nader kennis. Zet jij de eerste stap?

Mail jouw CV, een korte motivatie en minimaal twee concepten of ontwerpen uit je portfolio waar jij trots op bent naar personeelszaken@eelerwoude.nl. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten over deze functie? Dat kan. Neem dan contact op met Joris van der Vet (Teamleider  Landschapsontwerp) via 088-1471100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.