Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Stadswerk Regio Overijssel organiseert op 27 maart een bijeenkomst over een urgent thema. Hoe bouwen we natuurinclusief? Komt de biodiversiteit door grote opgaven als klimaatadaptatie en energietransitie onder druk te staan? Wat betekent dit voor het soortenbeleid? Deze middag krijgt u antwoorden uit de praktijk en bezoekt de wijk Westdorp in Raalte.

Programma
De sprekers verzorgen korte pitches van 20 minuten, waarna er tijdens de wandeling en de borrel voldoende ruimte is voor vragen, uitwisseling van kennis en ervaringen en discussie.

Gerard Lubbers (ecoloog bij Eelerwoude) en Arjan Otten (Adviseur Natuur en omgeving Provincie Overijssel) Zij vertellen u over het provinciale programma Natuur voor Elkaar  “actief soortenbeleid en natuurinclusief bouwen”. Zij gaan in op het beleidsmatige kader, de soortenmanagementplannen en de ervaringen binnen Eelerwoude. Kijk voor het volledig programma op de website van Stadswerk.

Datum, locatie en kosten
Datum: 27 maart  13.30 uur – 17.00 uur
Locatie: gemeente Raalte, Zwolsestraat 16, Raalte
Kosten: gratis voor gemeentelijke leden, overige leden €35,- €295,- voor niet-leden.

bron: Vereniging Stadswerk Nederland 12-02-2019