Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Draag jij groen en vormgeving een warm hart toe? Ben jij inspirerend en innovatief? Bezit je een gezonde dosis ambitie zodat je binnen onze organisatie door kunt groeien en het verschil kunt maken? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior landschapsontwerper.

Wat houdt deze functie precies in?
Als junior landschapsontwerper werk je samen met collega’s uit verschillende vakdisciplines. Onze teams bestaan uit ontwerpers, planologen, cultuurtechniekers, rentmeesters, ecologen en (eco) hydrologen. Onze opdrachten spelen altijd in het groen, zowel in het landelijk als het stedelijk gebied. ze verschillen sterk qua schaalniveau. Opdrachtgevers variëren van onder andere particulieren, gemeenten, waterschappen, provincies, projectontwikkelaars en terreinberherende organisaties. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en richten zich op het opstellen en uitwerken van ontwerpen. Daarnaast draai je in uiteenlopende projecten mee om te ondervinden waar jouw kracht ligt.

Wat vragen wij van jou?
Je bent leergierig. Je denkt innovatief en je wilt het beste uit jezelf halen.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op HBO niveau.
  • Affiniteit met (openbaar) groen en duurzaamheid.
  • Creativiteit en ondernemerszin.
  • Goede kennis van Adobe-tekenprogramma’s en eventueel vectorworks.
  • Bezit van rijbewijs en auto

Waar ga je werken?
Vanuit de vestiging in Twente (Goor) opereer je in het team Ontwerp bestaande uit 9 landschapsontwerpers en -architecten.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste, trotse en betrokken collega’s die samen werken aan de duurzame ontwikkeling, inrichting en het beheer van de buitenruimte. Met een grote diversiteit aan klanten bieden we je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland en het beste uit jezelf te halen.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Op onze site en op LinkedIn vind je verschillende projecten waaraan we hebben gewerkt.