Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Draag jij de buitenruimte en vormgeving een warm hart toe? Ben jij inspirerend en innovatief? Bezit je een gezonde dosis ambitie zodat je binnen onze organisatie door kunt groeien en kun je werken in teamverband? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior landschapsontwerper.

Wat houdt deze functie precies in?
Als junior landschapsontwerper werk je samen in projectteams voor opdrachtgevers met opgaves in het groen, zowel in het landelijk als het stedelijk gebied. Onze teams bestaan uit ontwerpers, planologen, cultuurtechniekers, rentmeesters, ecologen en (eco) hydrologen. De opgaven verschillen sterk qua schaalniveau en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en richten zich op het maken van bijbehorende (ontwerp) producten. Daarnaast draai je in uiteenlopende projecten mee om te ondervinden waar jouw kracht ligt.

Wat vragen wij van jou?
Je bent leergierig. Je draagt innovaties aan en rolt ze verder uit. Je wilt het beste uit jezelf halen. Bovendien beschik je over een brede interesse.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op HBO niveau.
  • Affiniteit met (openbaar) groen en duurzaamheid.
  • Creativiteit en ondernemerszin.
  • Bezit van rijbewijs en auto

Waar ga je werken?
Vanuit de vestiging Goor opereer je in het team Ontwerp.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste, trotse en betrokken collega’s die samen werken aan de duurzame ontwikkeling, inrichting en het beheer van de buitenruimte. Met een grote diversiteit aan klanten bieden we je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland en het beste uit jezelf te halen.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Op onze site en op LinkedIn vind je verschillende projecten waaraan we hebben gewerkt.