Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Eelerwoude is voor haar vestiging Wassenaar (werkgebied West-Nederland) op zoek naar een junior Rentmeester die graag mee wil werken aan het verder uitbouwen van de 2 jaar geleden opgestarte vestiging.

Als junior rentmeester bij Eelerwoude ondersteun je de senior rentmeester bij werkzaamheden voor bijvoorbeeld (particuliere) landgoedeigenaren, natuurorganisaties, waterbedrijven en overheden. Een belangrijk onderdeel van jouw nieuwe functie ligt daarnaast op ondernemerschap: meewerken aan het verder uitbreiden van het netwerk van Eelerwoude en het binden van klanten door, naast het leveren van uitstekende diensten, het goed onderhouden van contacten. Je werkt daarbij samen met de andere rentmeesters, en zeker ook met onze landschapsarchitecten, cultuur-techniekers, ecologen, eco-hydrologen en adviseurs ruimtelijke ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een passie voor het landelijk gebied en in het bijzonder voor landgoederen en buitenplaatsen. Je bent puur, maakt gemakkelijk contact met mensen, hebt commercieel inzicht, bent ondernemend en leergierig en kunt snel schakelen. Je neemt graag het initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Verder kun je niet alleen goed samenwerken, maar heb je ook een zelfstandige en actieve houding. Je hebt de ambitie en vaardigheid om het Eelerwoude netwerk verder op te bouwen en te onderhouden.

Daarnaast vragen wij:

  • een relevante opleiding (minimaal op hbo-niveau), zoals Vastgoed & Grondverkeer;
  • bij voorkeur al enkele jaren relevante werkervaring in het vakgebied.

 

Wie zijn wij?
Eelerwoude is een rentmeesterkantoor en adviesbureau landelijk gebied met 4 vestigingen verspreid over het land. Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 70 vakkundige en pure collega’s die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland.

Waar ga je werken?
Je werkt vanuit de vestiging van Eelerwoude in Wassenaar. Jouw werkgebied ligt hoofdzakelijk in de Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bij voorkeur woon je in de regio Den Haag/Amsterdam.

Benieuwd naar Eelerwoude?
Op onze site en op LinkedIn vind je verschillende projecten waar wij als Eelerwoude aan gewerkt hebben en waar we trots op zijn. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Ewoud Dahmen, rentmeester, telefoonnummer 06-10164541, email: e.dahmen@eelerwoude.nl.