Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

De gevolgen van de coronacrisis hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van Nederland thuis aan de slag is. Ook onze medewerkers werken op dit moment voor een groot deel vanuit huis. En na de eerste onwennige dagen, zien we inmiddels de lichtpuntjes. Vanuit huis kan ook bijna alles gewoon doorgaan.

In een reflex op de afgekondigde maatregelen, merken we dat veel projecten worden uitgesteld terwijl voortgang in projecten betekent dat we de economische motor van Nederland niet stilleggen. Zoals hierboven al gezegd zijn we bij Eelerwoude er deze week achter gekomen dat het grootste gedeelte van onze werkzaamheden gewoon door kan gaan, al dan niet in aangepaste vorm. De kans om u van dienst te zijn en Nederland mooier te maken, blijven we hierdoor benutten.

Online vergaderen

De mogelijkheid om online te vergaderen bestaat al jaren, maar toch heeft een fysieke afspraak vaak de voorkeur. Nu dat niet meer mogelijk is, blijkt dat er voor ieder soort gesprek wel een online oplossing te bestaan: of dat nu 1-op-1 of met een groep is. En wat blijkt? Zelfs burgerparticipatie-avonden kunnen digitaal doorgaan. Kortom: laten we deze periode gebruiken om op een effectieve en efficiënte manier vanuit onze thuiskantoren door te werken aan nieuwe en bestaande plannen.

Eenvoudig en goed voor het milieu
Eelerwoude helpt u graag bij het kiezen van het juiste middel om een gesprek te voeren. Software downloaden is bijna nooit nodig, met een laptop, smartphone of tablet komt u al een heel eind. Voor ons voelt het inmiddels al vertrouwd. We sluiten niet uit, dat wanneer de sociale onthouding weer opgeheven is, we vaker gaan kiezen voor een online vergadering. Het is eenvoudig, efficiënt en ook nog eens beter voor het milieu.

Laten we elkaar helpen om van deze coronacrisis geen uitstelcrisis te maken. Waar kunnen we u bij ondersteunen? Laat het ons weten via info@eelerwoude.nl of bel 088-1471100.