Ben jij inspirerend en innovatief en zie je marktkansen? Kun je bijdragen aan een goede sfeer en bezit je een gezonde dosis ambitie zodat je binnen onze organisatie door kunt groeien? Word je enthousiast als je samen met een klant innovatieve oplossingen mag bedenken voor landschappelijke vraagstukken? Kun je werken in teamverband? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste medior landschapsinrichter.

Wat houdt deze functie precies in?
Als medior landschapsinrichter realiseer je voor onze opdrachtgevers hun landschappelijke opgaven in het landelijk gebied. Dit doe je samen met je toekomstige collega’s binnen het team Ontwerp én met onze ruimtelijke ordening mensen, cultuurtechniekers, rentmeesters, ecologen en (eco)hydrologen. De opgaven verschillen sterk qua schaalniveau en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en richten zich op het sturen van (landschappelijke) processen en het maken van bijbehorende (ontwerp)producten. Naast je rol als adviseur ben je verantwoordelijk voor de voortgang van projecten en haal je opdrachten binnen voor jezelf en voor je collega’s.

Wat vragen wij van jou?
Je vindt het leuk om te netwerken. Kun je zelfstandig projecten leiden. Aandragen en verder uitrollen van innovaties of kansen in de markt. Je bent sterk in grote lijnen. Bovendien beschik je over een brede interesse in het landelijk gebied.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op HBO niveau.
  • Tussen de 5 en 10 jaar werkervaring in het vakgebied.
  • Affiniteit met het landelijk gebied en een brede blik.
  • Eigen netwerk bij publieke en overige partijen.

Waar ga je werken?
Vanuit de verschillende vestigingen van Eelerwoude – in Goor, Diever, Culemborg en Wassenaar – opereer je in het team Ontwerp.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste en betrokken collega’s die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied. Met een grote diversiteit aan klanten bieden we je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl.