Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Graag informeren wij u over een wisseling in onze directie. Omdat we altijd prettig en persoonlijk met u samenwerken, delen we dit nieuws met u.

Nieuwe uitdaging voor Stefan Semmekrot
Stefan Semmekrot heeft, in overleg met Henk Scheven en Evert van de Kolk, besloten afscheid te nemen als directeur en bestuurder/aandeelhouder van Eelerwoude. Stefan kwam in 2006 bij Eelerwoude en heeft veel betekend voor onze organisatie. Zelf zegt Stefan over zijn vertrek “Het is al langere tijd mijn ambitie geweest de komende jaren nog een keer een nieuwe uitdaging aan te gaan. En dit is een logisch moment. Het is geen makkelijke stap om te vertrekken want het Eelerwoude DNA zit in mijn bloed.”

Stefan heeft met zijn sterke analytische vermogen en zijn organisatorische kwaliteiten Eelerwoude in een moeilijke periode geprofessionaliseerd en gestructureerd. Wij danken hem voor zijn inbreng en de samenwerking met het hele team van Eelerwoude.

Directie Eelerwoude
De directie van Eelerwoude bestaat per 1 september 2018 uit Henk Scheven en Evert van de Kolk, beiden eigenaar van Eelerwoude. Ook Evert en Henk bewegen in hun rol. Henk heeft sinds 1 januari 2018 de dagelijkse leiding over Eelerwoude en zal de toekomst verder vormgeven. Evert gaat zijn focus nog meer leggen op de rentmeesterij en daarnaast meer tijd besteden aan de band met onze vaste opdrachtgevers.

Door deze verandering kunnen wij ons samen met onze collega’s blijven inzetten om uw leefomgeving mooier te maken voor een duurzame toekomst.

Met vriendelijke groet,
Eelerwoude

Henk Scheven en Evert van de Kolk