Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Samen werken aan een mooi en groen Nederland

Van het herinrichten van een natuurgebied voor een organisatie tot het vinden van nieuwe economische dragers voor een landgoedeigenaar: onze adviseurs werken in uiteenlopende projecten aan een mooi en groen Nederland. Altijd samen met hun collega’s en in nauw overleg met onze verschillende opdrachtgevers.

Opdrachtgevers die, net als wij, middenin het spanningsveld tussen ontwikkeling, inrichting en beheer staan. En die ook aan de slag willen met actuele thema’s als vrijgekomen agrarische bebouwing, de energietransitie en biodiversiteit. Samen met die opdrachtgevers maken we plannen die niet allen mooi klinken, maar ook praktisch uitvoerbaar zijn.

Vier vestigingen, één integrale aanpak
Hiervoor werken onze adviseurs nauw samen met hun collega’s: een team van zo’n 70 specialisten, die snel met elkaar schakelen. Een team met ecologen die vanuit een ruimtelijke opgave denken en rentmeesters die aspecten van duurzaamheid in hun werk meenemen. Om zo tot de best werkbare oplossing te komen, die past bij het landelijk gebied.

Onze adviseurs werken, verspreid door Nederland, vanuit 4 vestigingen in de regio. Hierdoor hebben ze kennis van de omgeving, historie, overheden, regelgeving en subsidies, en van de kansen voor ruimtelijke opgaven. Omdat we het hele pakket aan ontwikkel-, inrichtings- en beheerdiensten in huis hebben, sluiten plannen, adviezen en uitvoer logisch op elkaar aan.