Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Over Eelerwoude: één loket, één groene omgeving

Een mooi en groen Nederland, daar werkt Eelerwoude al ruim 25 jaar aan. Zowel bij nieuwe als bestaande landgoederen, boerenerven, recreatieterreinen, andere bedrijfsgrond en openbaar groen. Kortom, van landelijk en randstedelijk tot stedelijk gebied. U vindt daarbij bovendien het gemak van alle diensten onder één dak. Afzonderlijk én als combinatie in te zetten.

Ontwikkelen

Ondersteuning bij ontwikkelingsfase van uw gebied

Inrichten

Goede uitvoer bij inrichtingfase van uw grond- of groenproject

Beheren

Ontzorging bij beheer van uw groen of grondproject

Heeft u een vraag aan ons?

Zekerheid van start tot uitvoer

Eelerwoude is een van de weinige bureaus die het hele pakket aan kennis en ontwikkel-, inrichtings- en beheerdiensten in eigen huis heeft. Daardoor ontvangt u bij ons standaard een brede, integrale aanpak. Zo weet u zeker dat onze plannen, adviezen en uitvoer soepel op elkaar aansluiten.

Regiokennis voor de beste ondersteuning

Diep geworteld in het werkgebied, dat geldt voor Eelerwoude mede dankzij vestigingen in de regio’s. Daardoor hebben we kennis van de omgeving, historie, regels, subsidies en kansen voor u! En weten we de weg bij de overheid voor realisatie. Zo lukt het dus u beter en met duurzaam succes te adviseren en te begeleiden.

Eelerwoude kleurt het landelijk gebied

Of u nu een recreatieterrein, bos, park of landgoed hebt, of u nu werkt aan plattelandsvernieuwing of reconstructie – Eelerwoude kent uw wereld en helpt u graag. Ontdek het als particulier, ondernemer, beheerder en overheid.

“Werk ook mee aan een mooi en groen Nederland. Kies voor Eelerwoude en onze missie”

Evert van de Kolk en Henk Scheven

Eigenaar/Directie Eelerwoude