Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Beeindiging van mijn bedrijf

Bent u van plan te stoppen met uw agrarisch bedrijf?

Bent u van plan te stoppen met uw agrarisch bedrijf?

beeindigen-eelerwoudeIedere dag stoppen in Nederland 7 agrariërs met hun bedrijf. Bent u ook van plan om uw bedrijf op korte termijn of over een paar jaar te beëindigen? Dan kan het zijn dat uw bedrijf in de huidige staat slecht verkoopbaar is of onvoldoende oplevert. Wellicht zijn er -naast verkoop- ook andere mogelijkheden voor uw agrarisch bedrijf. Er kan bijvoorbeeld ook een andere bestemming aan uw bedrijf gegeven worden. Dat vergroot de mogelijkheden en daarmee de economische haalbaarheid.

Eelerwoude brengt uw mogelijkheden in kaart

Eelerwoude heeft veel ervaring met de beëindiging van agrarische bedrijven. Ze adviseert en begeleidt met name voor het geven van een vervolgfunctie van bedrijfsgebouwen en gronden. Als eerste brengen wij samen met u de situatie in beeld. In overleg bepalen wij wat de gewenste en meest passende invulling is van het erf en de gronden. Vervolgens stemmen we met de gemeente af welke informatie zij van u vragen om de plannen te kunnen beoordelen. Als de gemeente akkoord is, kan de bestemmingsplanwijziging worden doorgevoerd en vergunnningen worden aangevraagd. Wij vertellen u graag hoe u meer rendement behaalt uit de bedrijfsbeëindiging van uw agrarisch bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat organiseren wij voor u:

  • Rood voor Rood;
  • Vrijkomende agrarische bebouwing;
  • Landgoedontwikkeling;
  • NSW rangschikking.

De + die wij u te bieden hebben als agrarisch adviseur

Integraal denken: wij kijken breder dan alleen vanuit onze agrarische kennis. wij onderzoeken welke ontwikkelingen buiten het agrarisch erf een bijdrage kunnen leveren aan de (financiële) haalbaarheid. We hebben brede vakinhoudelijke kennis: ecologie, rentmeesterij, landschap, ruimtelijke ordening en veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van projecten. We kunnen gebruik maken van de inzet van ons brede netwerk buiten de agrarische sector (provincie, waterschap, gemeenten, terreinbeherende organisaties)

Het beste resultaat

Onze adviseurs werken met u samen en zorgen er voor dat u uw plannen realiseert. Eelerwoude heeft veel ervaring met de beëindiging van agrarische bedrijven. En dan met name in de advisering en begeleiding voor het geven van een vervolgfunctie van bedrijfsgebouwen en gronden. Wij geven u inzicht in de mogelijkheden die u het hoogste rendement opleveren. Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze rentmeesters.