Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Bedrijfsnatuurplan voor recreatiebedrijven

Hoe krijgt uw bungalowpark, minicamping, boeren- of gewone camping meer waardering van bezoekers? Door te kiezen voor natuur op uw terrein en dit te laten aansluiten op een aantrekkelijk landschap. De eerste stap hiervoor? Een bedrijfsnatuurplan van Eelerwoude.

Uw bedrijf uitbreiden of aanpassen?

bedrijfsnatuurplan1Breidt u uw recreatiebedrijf uit of wilt u uw terrein aanpassen? Sommige gemeenten vragen dan om een bedrijfsnatuurplan. Dankzij Eelerwoude krijgt u het juiste plan. Dit vormt ook een vervanger voor uw beplantingsplan.

Basis voor goed bedrijfsnatuurplan

  • wensen, mogelijkheden, grenzen van uw u en uw bedrijf
  • versterking oude kenmerken in natuur en landschap
  • trends rondom natuur en recreatie.

Inhoud van het plan

bedrijfsnatuurplanMet ons bedrijfsnatuurplan kunt u direct aan de slag. In het plan vindt u advies over hoe u de kenmerken van natuur en landschap op uw recreatiebedrijf versterkt. Denk daarbij aan het inrichten van uw groen en het beter laten aansluiten daarvan op de omgeving; of het nu gaat om de bodem, het water en de uitstraling of de waarde van planten en dieren.

Subsidie voor uw bedrijfsnatuurplan?

De overheid geeft soms subsidies voor een bedrijfsnatuurplan. Overijssel kende bijvoorbeeld de KITO-regeling voor recreatiebedrijven. Subsidieregels veranderen echter nogal eens. Vraag ons naar de mogelijkheden van dit moment.

Voorbeelden bedrijfsnatuurplan Eelerwoude

minicamping Erve Wezenberg
camping Bavels Dennen (gemeente Dinkelland)
camping Bergzicht

Een slimme aansluiting van uw recreatiebedrijf op uw omgeving? Het begint met een bedrijfsnatuurplan.

Een natuurplan voor uw bedrijf?