Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Beplantingsplan, gepland oerwoud of bewuste orde

Kan uw erf wel een opfrisbeurt gebruiken? Loopt u iedere dag langs een border die net niet voldoet aan uw eindbeeld? Past uw tuin niet bij uw sfeer in huis? Gaat u een (bedrijven)park, natuurgebied of het openbaar groen inrichten? Een beplantingsplan van Eelerwoude zorgt dan dat passende planten en bomen op de juiste plek komen. Uw beoogde sfeer wordt gerealiseerd door een uitgebalanceerd beplantingsplan.

Uw doel met een beplantingsplan?

beplantingsplan-eelerwoudeMet uw gewenste eindbeeld als uitgangspunt gaan onze landschapsarchitecten aan de slag. De eerste stap? Een tuinconsult van een landschapsarchitect. Dit is een terreinverkenning waarbij we samen door uw tuin en over uw erf wandelen. We benoemen de kansen en de verbeterpunten van uw tuin. Daarna bepalen we of er een nieuw ontwerp uitgewerkt moet worden of dat een nieuw beplantingsplan al uw ambities verwezenlijkt.

Uw tuin en uw erf word weer helemaal dé plek waar u graag verblijft en op uit kijkt en functioneert zoals dat praktisch is voor u.

Hoe ziet het product beplantingsplan er uit?

Een beplantingsplan is een schematisch en leesbaar overzicht van waar welke beplanting komt te staan. Ook het aantal benodigde planten wordt benoemt. Dat kunnen wij u het beste laten zien aan de hand van bijgaand voorbeeld en ook hebben wij een voorbeeldbeplantingsplan voor een parkeerplaats.

Uw ambities werkelijkheid maken met een beplantingsplan van Eelerwoude?

Meer weten over ons beplantingsplan?