Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Bezwaarmakers vertragen

Niet iedereen is het eens met uw plannen. Omwonenden, belangengroepen of anderen zeggen dat u zich niet houdt aan de Flora- en faunawet. Wat moet? Hoe voorkomt u vertraging? Eelerwoude helpt u bij een goede afwikkeling van de bezwaren en ondersteund bij de contacten met het Ministerie van Economische Zaken.

Ecologische kennis

Onze ecologen kennen de wet en de beschermde soorten van Nederland goed. Zij zorgen ervoor dat u precies weet wat er noodzakelijk is. Zij stellen concreet advies voor u op hoe werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Indien nodig zijn zij bij de uitvoering aanwezig.

Goed contact met handhaving en inspecteurs

De Minister van Economische Zaken is bevoegd gezag op de Flora- en faunawet. Eelerwoude zorgt voor het contact met Handhaving en is aanwezig bij overleggen met Inspecteurs. Dit versoepelt het proces en u weet precies waar u aan toe bent. Indien nodig voeren onze ecologen nog extra natuuronderzoek uit.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Eelerwoude is aangesloten bij het Netwerk Groene Bureau’s. Een brancheorganisatie voor groene adviesbureaus. Dit garandeert de kwaliteit van ons werk. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, onderzoeksmethodieken en ecologie. Onze ecologen worden daarom altijd erkend als specialisten (ter zake kundige) door het Ministerie van Economische Zaken.

 

Wilt u ondersteuning bij Flora en faunawet handhavingszaken?

Ook vertraging voorkomen?