Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Detachering: haal onze energie in huis!

Heeft u behoefte aan specialistische kennis? Of mist u tijdelijk de juiste mankracht? Eelerwoude detacheert de juiste mensen voor uw organisatie. Daarmee haalt u niet alleen een paar extra handen in huis, maar vooral onze kennis, expertise én energie. En die delen we graag.

Haal onze specialisten in huis
Veel organisaties kennen Eelerwoude op projectbasis: samen met de opdrachtgever gaan we aan de slag met de planvorming, realisatie en het beheer van projecten in het buitengebied. Maar niet alle klussen lenen zich voor een project. Soms heeft u tijdelijk extra mensen nodig, is er behoefte aan een echte specialist op een bepaald terrein of zoekt u een ervaren beleidsondersteuner. Welke extra kennis u ook nodig heeft: onze mensen staan voor u klaar. Samen kijken we wie het beste bij uw organisatie, cultuur en vraagstuk past en voor welke periode u iemand nodig heeft.

Waardevolle toevoeging
Door te kiezen voor een tijdelijke Eelerwoude-adviseur in uw organisatie, haalt u niet alleen een specialist, maar ook een stukje Eelerwoude in huis. Iemand met passie voor het landelijk gebied en de gedrevenheid om Nederland mooier en groener te maken. Een waardevolle toevoeging aan uw team!

Voor wie?
Veel van onze klanten zijn (semi-)overheden en terreinbeherende organisaties. Zij vertellen hieronder hoe een detachering van Eelerwoude hen bevallen is.

Wie is inzetbaar?
Onze adviseurs werken door heel Nederland met affiniteit voor het landelijk gebied. Zij hebben zowel ruime ervaring in een eenmalige opdracht als een lange termijn detachering. Onze professionals zijn werkzaam in verschillende vakgebieden. Zo hebben we altijd een geschikte adviseur die snel inzetbaar is. Enkele voorbeelden zijn:

Adviseur/Coördinator duurzaamheid, onze adviseur pakt uw initiatieven op het gebied van duurzaamheid op. Het begeleiden van het voortraject en planologische procedure is vanzelfsprekend. In gesprek met ondernemers en burgers is onze expertise. En de contacten met de Raad, Wethouder en Bestuur voor bijvoorbeeld de zonneparken en windenergie spreken voor zich. De jarenlange ervaring die onze adviseur heeft met gemeenten en provincies zal uw initiatieven recht doen.

Specialist stikstof,onze adviseur handelt de vergunningsaanvragen vanuit wettelijke kaders en lokale ontwikkelingen af. Het beoordelen van emissies en deposities van stifstof met behulp van AERIUS Calculator voor (complexe) projecten is routine. Ook het beoordelen van niet-stikstof gerelateerde effecten op Natura 2000-gebieden als verdroging en verstoring door licht en geluid zijn bekende werkzaamheden.

Omgevingsmanager,  een project kan flinke invloed op de omgeving hebben en raken de belangen van bewoners, natuur of landschap. Onze omgevingsmanager ondersteunt u met het samenbrengen van inhoud, relatiebeheer en communicatie. De expertise in participatie zal zeker een toegevoegde waarde zijn bij uw project.

Projectmanager, die de spin in het web is in jouw organisatie. Deze zorgt ervoor dat jullie project tot uitvoering komt door door slim te plannen, goede voorbereiding en begeleiding. Een praktische mentaliteit kenmerkt deze adviseur. Projecten op het gebied van infra, groot grondverzet, waterbeheer, emissievrij werken en natuur- en gebiedsontwikkeling zijn ons bekend. Denk bijvoorbeeld aan: beekherstel, waterkeringen, gebiedsontwikkeling, vispassages en nog meer.

Specialist ecohydrologie, analyseert en adviseert onder andere projecten in het kader van N2000, beekherstel, drinkwaterwinning en milieueffectenstudies. De huidige droogte en klimaatadaptatie is een onderwerp waar onze ecohydroloog ruime ervaring in heeft. Werken in integrale projecten is een vanzelfsprekend gegeven.

Jurist met affiniteit landelijk gebied, onze adviseur geeft adviezen op het gebied van subsidieverstrekking, staatssteun en de wet openbaarheid van bestuur maar ook op inhoudelijke terrein zoals de Wet natuurbescherming en Waterwet. Ook het voeren van juridische procedures bij rechtbank of Raad van State behoort tot mijn takenpakket.

Assistent projecten, onze assistent projectmanager kan de eisen en wensen van onze opdrachtgever vertalen naar een opdracht, inclusief de doelstellingen van natuurbouwprojecten. Stelt contracten op aan de hand van de eisen van een ontwerp. Levert op actieve wijze een bijdrage aan de inkoop. Leidt het werk van onderaannemers in goede banen.

Contractspecialist, onze beëdigd Rentmeester NVR, register taxateur of pachtexpert kan uw organisatie van dienst zijn waarbij flexibiliteit en kennis centraal staan. Onze adviseur kan eenmalig uw project afronden of meerdere keren per jaar ondersteunen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Landmeter, onze landmeter voert zelfstandig diverse metingen (inmeten, uitzetten, hoogtemetingen) met behulp van zowel total-station als GPS, het (voor)verwerken van deze gegevens in AutoCAD/Microstation, het correct aanleveren van meetgegevens en overige functie gerelateerde werkzaamheden. De De topografische metingen, peilmetingen, kadastrale metingen, deformatiemetingen en maatvoeringen worden voor diverse projecten uitgevoerd.

Landschapsarchitect, onze creatieve adviseur kan aan de slag op het gebied van landschapsontwikkeling en de transformatie van gemengde gebieden. Duurzaamheid en leefbaarheid van de openbare ruimte zijn ook speerpunten. Het presenteren van de opgestelde adviezen en ontwerpen hoort er bij en is ruime ervaring met burgerparticipatie aanwezig. Buiten het feit dat ontwerpen een expertise is beschikt onze adviseur ook over empatisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Denk ook aan: veldmedewerker ecologie, specialist biodiversiteit, 3d modelleur, gis-medewerker, autocad tekenaar en nog meer. Vraag vrijblijvend naar de kennis die wij in huis hebben om u van dienst te zijn.

Ervaringsverhaal
“Wij, Natuurmonumenten, beheereenheid Salland, maken regelmatig gebruik van de diensten van Eelerwoude, inmiddels al 7 jaar. De ondersteuning bestaat vooral uit projectmanagement en het opstellen van RAW bestekken. Inmiddels maakt Natuurmonumenten al 7 jaar gebruik van deze diensten van Eelerwoude.  Dit geeft aan dat ons de detachering goed bevalt en dat er voldoende kennis bij de betreffende medewerker aanwezig is waardoor projecten in goede samenwerking worden opgepakt en vlot verlopen. Het grootste project “programma Eerde” is dit jaar mede door de inzet van Eelerwoude afgerond waar we als Natuurmonumenten zeer blij mee zijn. Het laatste onderdeel is het herstel van een zichtas bij Kasteel Eerde. We zullen zeker voor toekomstige projecten wederom gebruik maken van de diensten van Eelerwoude.”

Wilt u meer weten over detachering?