Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Directie en toezicht

Werkt u aan de uitvoer van een grond- of groenproject? Wilt u de juiste begeleiding bij uw ecohydrologisch advies? En wilt u af van het spanningsveld rondom tijd, geld, kwaliteit, communicatie en juiste papieren? Dan helpt directie UAV van Eelerwoude u ter plekke om alles te beheersen. Makkelijk voor u, want alles loopt door, zonder dat u er zelf bij aanwezig hoeft te zijn. Alleen de bouwvergadering bezoekt u nog.

Meer succes met toezicht en directie UAV
Een soepel verloop van uw projectuitvoer begint met een goede samenwerking en machtsverhouding  tussen alle partijen; Eelerwoude begrijpt de wensen en mogelijkheden van u en de aannemer en spreekt beide talen. Dat voorkomt onrust en leidt tot betere uitvoer en begeleiding. Maak goede contractafspraken via UAV of UAV GC.

Directie UAV: Eelerwoude als vertegenwoordiger
Na de fase van voorbereiding, visievorming, rekenen en vergunningen kunt u de directie UAV aan Eelerwoude overdragen. De dagelijkse zaken lopen dan door, zonder dat u er omkijken naar heeft. Elke inhoudelijke wijziging bespreken we wel met u, van kwaliteit en kosten tot planning.

Eelerwoude als toezichthouder bij directie UAV
Bij grotere, ingewikkelder projecten ontvangt u van Eelerwoude bij directie UAV ook een toezichthouder, als ogen en oren van de directievoerder in het veld. De toezichthouder spreekt namens de directievoerder en vormt het aanspreekpunt voor aannemer, overheid en omwonenden. Heeft u directie UAV geregeld via Eelerwoude? Dan hoeft u alleen nog maar bij de bouwvergaderingen te zijn; daar hoort u de stand van zaken van ons en de aannemer en neemt u beslissingen die onze bevoegdheid overstijgen. Directie UAV van Eelerwoude betekent voor u dus een hele zorg minder!

Uw 5 zekerheden met onze directie UAV
Toezicht van Eelerwoude via directie UAV bij uw grond- of groenproject betekent de zekerheid dat alles volgens afspraak gebeurt. Onder meer wat betreft:
1. tijd
2. kosten
3. kwaliteit
4. communicatie
5. juiste contractdocumenten

Wilt u de juiste begeleiding bij uw ecohydrologisch advies? Met directie UAV van Eelerwoude komt u verder.

Ondersteuning nodig bij uw project?