Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Erf en tuininrichting

Hebt u uw erf opnieuw ingericht? Mist uw erf sfeer en geborgenheid? Is uw erf praktisch, maar straalt het niet uit wat u zou willen? Met een tuinontwerp en een passend beplantingsplan van Eelerwoude bereikt u de gewenste sfeer en kwaliteit op uw erf.

Tuin als ondergeschoven kindje

Vaak hebben we iets aan te merken op de inrichting van onze tuin of ons erf. Iedere dag kijken we er naar en lopen we er doorheen. U zit op de tocht, in de schaduw of routing door uw tuin kan beter. Hoe past u uw tuin aan, zodat de tuin echt een prettige verblijfsplek wordt? Dit is een opgave voor veel tuin- en erfeigenaren. Eelerwoude geeft praktische handvatten en creatieve oplossingen om uw tuin echt uw tuin te maken.

Actieplan tuin opstellen

De landschapsarchitecten van Eelerwoude komen ter plaatse voor een eerste ‘consult’. Kosteloos bepalen ze welke pijnpunten opgelost kunnen worden. Vervolgens bepaalt de landschapsarchitect samen met u de vervolgstappen -om tot een droomtuin te komen- in een ‘actieplan’.

Ontwerp en materiaaladvies brengen uw droomtuin dichterbij

Soms is het nodig een tuinontwerp op te stellen. Dit tuinontwerp geeft aan waar bestaande en nieuwe bomen, heesters, borders, gazons en paden lopen. Het is mogelijk om voor u een advies op te stellen waarin de te gebruiken materialen geadviseerd worden. De landschapsarchitect werkt dan voor u uit welke materialen passend zijn binnen uw eindbeeld.

 

Beplantingsplan werkt uw droomtuin uit tot in de puntjes

Het ontwerp wordt uitgewerkt in een beplantingsplan. Dit beplantingsplan is jaarrond boeiend. Is uiterst origineel en verfijnd. In de plantkeuze is er balans tussen variatie en het grotere geheel van het erf en haar omgeving. Het resultaat is een persoonlijk, uitgewerkt en praktisch plan voor uw tuin waarmee u aan de slag kunt.

Wilt u een kosteloos consult van onze landschapsarchitect? Zij komen graag bij u langs om uw droomtuin te realiseren.

Hulp nodig bij de inrichting van uw erf of tuin?