Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Leefgebieden voor planten & dieren herstellen met subsidie LIFE+

Wilt u leefgebieden van bijzondere planten en dieren herstellen? En start u hiervoor een project dat meehelpt aan de verbetering van milieu en klimaat in Europa? Dan maakt u kans op subsidie van LIFE+ Nature. Eelerwoude checkt dit graag voor u, helpt met de subsidieaanvraag én met de projectuitvoer.

Wat is LIFE+?

LIFE+ is een subsidieprogramma van de Europese Unie (EU). Doel? Allereerst beschermen van leefgebieden en wilde flora en fauna. Daarnaast de gebieden helpen herstellen en bewaren. Allemaal voor behoud van biodiversiteit in de EU.

50% van uw kosten betaald uit LIFE+

De variatie in dieren en planten (biodiversiteit) gaat binnen de EU achteruit. Nederland krijgt daarom voor 2014 ongeveer 8,5 miljoen euro om dit te herstellen. Wat dit voor u betekent? Van elk project dat u uitvoert volgens de spelregels van LIFE+, krijgt u 50% tot 75% van de EU terug.

Ervaringsspecialist Eelerwoude staat voor u klaar

Sluit uw flora- en faunaproject aan bij LIFE+? Eelerwoude scant het voor u. Ook in het traject daarna begeleiden we u graag; onze ruime ervaring staat voor u klaar. Van subsidieaanvraag en uitvoeringsplan tot projectbewaking, met Eelerwoude weet u zeker dat u uw projectdoelen haalt.

 

 

Zo helpt Eelerwoude u rondom LIFE+

Van idee tot uitvoer, Eelerwoude helpt u met:

  • Subsidiescan en aanvraag opstellen
  • Kostenplaatje opstellen
  • Nodige maatregelen in beeld brengen en omzetten in uitvoeringsplan (bestekken als RAWof UAV-GC)
  • Aanbesteden
  • Projectkwaliteit, planning en financiën bewaken

Heeft u ook recht op een LIFE+ subsidie? Vraag het onze experts

Wilt u meer weten over deze subsidie?