Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Whitepaper soortmanagementplannen: vraag hem nu aan

Het soortmanagementplan is in opkomst: steeds meer organisaties kiezen ervoor om vooraf duidelijkheid te hebben over beschermde soorten in een gebied. Maar wat is een soortmanagementplan precies? Eelerwoude heeft alles wat u moet weten over de wetgeving, totstandkoming en het belang van een soortmanagementplan samengevat in een handige whitepaper.

Eelerwoude streeft ernaar om de komende jaren meer Soortmanagementplannen op te stellen bij grootschalige ruimtelijke ontwikkelingen, zoals renovaties. Eelerwoude-ecoloog Gerard Lubbers: “Het levert alle partijen veel duidelijkheid op over de beschermde soorten in een gebied en de benodigde maatregelen. Dat scheelt zowel provincies en gemeenten als woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en andere belanghebbenden veel tijd en geld. En het zorgt voor structurele bescherming van soorten.”

Gratis download
Laat uw naam en e-mailadres achter en download dan gratis het whitepaper ‘Soortmanagementplannen: duurzaam werken op de lange termijn’. We hopen dat dit whitepaper u inspireert om in gesprek te gaan met onze adviseurs. Maar we wensen u in ieder geval veel leesplezier!

Whitepaper Soortmanagementplan

Wilt u meer weten over wat onze ecologen voor u kunnen betekenen?