Projecten

Hier vindt u de projecten van Eelerwoude

Cultuurtechniek

Realisering van uw plan laten onze techniekers graag aan u zien. Hoe ondersteunen wij u?

Ecologie

Onze ecologen laten u graag zien hoe zij hun expertise gebruiken. Hoe voorkomen we vertraging?Flexibiliteit is een must.

Erfgoed

Hoe bescherm ik mijn monument? Welke subsidie gebruik ik om het monument te behouden? Wat is erfgoed? Onze erfgoedspecialist laat het u graag zien.

Grondzaken

Vestiging zakelijk recht, pachtzaken, onteigening en andere zaken is belangrijk goed juridisch vastgelegd te hebben. Onze adviseurs hebben de benodigde ervaring.

Landschaparchitectuur

Wat is mooie natuur? Hoe ziet een beplantingsplan eruit? Hoe overtuigd een visuele schets de overheid of particulier dat uw plan doorgang moet vinden? De landschapsarchitecten laten het u zien.

Rentmeesterij

Goed georganiseerd landgoedbeheer, een nieuw landgoed, subsidieregeling, goed natuur en bosbeheer etc. Specialisaties van onze NVR rentemeesters.

Ruimtelijke Ontwikkeling

Of het nu gaat om duurzame energie in het landschap, herontwikkeling van een bedrijventerrein of een gebiedsvisie. Realisatie van uw plan vraagt om samenwerking tussen partijen en proces.

Ecohydrologie

Een landschap of natuurgebied herinrichten, versterken of een andere functie geven? Voor het vaststellen van effectieve maatregelen is kennis van de bodem en de hydrologie van het gebied van groot belang.

Wilt u meer weten over een project?