Vind jij het een uitdaging om mee te denken bij de duurzame exploitatie van gronden en gebouwen? Word je er enthousiast van als je samen met een klant innovatieve oplossingen mag bedenken voor beheervraagstukken? En vind je het leuk om onze nieuwe vestiging in Wassenaar verder vorm te geven? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn op zoek naar een vakkundige rentmeester met passie.

Wat houdt deze functie precies in?
Als rentmeester realiseer je voor onze opdrachtgevers o.a. hun ruimtelijke opgaven in het landelijk gebied. Dit doe je samen met je toekomstige collega’s binnen team beheer én met onder andere onze landschapsarchitecten, planologen, cultuurtechniekers, ecologen en (eco)hydrologen. Opdrachtgevers zijn onder andere landgoed- en grondeigenaren, natuurbeschermingsorganisaties, waterschappen, ondernemers, provincies en andere overheden. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en richten zich onder meer op het bedenken van innovatieve oplossingen voor beheer- en ontwikkelingsvraagstukken. Hierbij moet je denken aan vraagstukken op het gebied van functieveranderingen en rendementsverbeteringen voor gronden en gebouwen. Je bent onze ontwikkelende rentmeester. Dit doe je in West-Nederland, waar je samen met een van onze rentmeesters verder gaat bouwen aan onze nieuwe vestiging Wassenaar, een unieke kans! Ook ondersteun je de rentmeesters van al onze vestigingen bij verschillende projecten en heb je deels zelfstandig contact met zowel (potentiële) opdrachtgevers als andere betrokken partijen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ondernemende en representatieve rentmeester die snel kan schakelen. Je kunt niet alleen goed samenwerken, maar hebt ook een zelfstandige en actieve houding.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op HBO-niveau, zoals: Van Hall Larenstein of vergelijkbaar
  • Ongeveer 4 jaar relevante werkervaring in de volle breedte van het rentmeestersvak
  • Passie voor het landelijk en stedelijk gebied en een brede blik
  • Bij voorkeur affiniteit met en kennis van planologie en de fiscale aspecten van het rentmeestersvak (waaronder NSW).

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag in de vestiging in Wassenaar, met hoofdzakelijk West-Nederland als werkgebied.

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 enthousiaste en betrokken collega’s, die samen werken aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk en stedelijk gebied. Wij bieden je leuke, veelzijdige en inspirerende projecten en een functie met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan unieke projecten op de mooiste plekken van Nederland.

Heb je interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Patrick de Groot, teamleider rentmeesters via 0547-263515.