Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Op zoek naar een uitdagende stage cultuurtechniek?
Ben jij op zoek naar een stageplek en wil je meer leren over diverse aspecten binnen Land- & Watermanagement? Met zo’n 60 collega’s werken wij dagelijks aan het mooi en groen maken van Nederland. Bij team Techniek in Goor (waar je bureau staat) zorg jij er samen met 15 collega’s voor dat Nederland ziet hoe Eelerwoude het landelijk gebied fraaier maakt.

Wat kan je van ons verwachten?
Als stagiaire bij Eelerwoude ondersteun je team Techniek bij alle voorkomende werkzaamheden. Wij bieden je de mogelijkheid om gedurende je stagetijd in de praktijk ervaring op te doen. De werkzaamheden worden zowel op kantoor als buiten uitgevoerd. Je krijgt tijdens je stage inzicht in het op effectieve wijze uitvoeren van diverse cultuurtechnische projecten voor onze diverse klantengroepen. Denk hierbij aan werkzaamheden als:

  • Inmeten en inventariseren van projectgebieden
  • Uitwerken van inventarisatiegegevens
  • Vervaardigen van tekeningen (ontwerpen en technische uitwerking)
  • Opstellen van bestekken
  • Maken van ramingen
  • Opstellen van beheerplannen
  • Assisteren bij aanbestedingen

Wij zorgen er samen voor dat je het optimale uit je stage haalt!

Wat verwachten we van jou?
Je bent een enthousiaste student en volgt een technische (hbo) opleiding, zoals Land- en Watermanagement, Bos- en Natuurbeheer, o.i.d. Je bent leergierig en kan niet wachten om de wereld van Eelerwoude te leren kennen. Verder ben je kritisch en steek je de handen uit de mouwen. De vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je stage weet jij perfect te benutten.

Wie is Eelerwoude?
Eelerwoude is adviesbureau werkzaam in het landelijk gebied met 4 vestigingen verspreid over het land. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief.

Benieuwd naar Eelerwoude?
Lijkt het je leuk om een actieve rol te spelen binnen onze techniek wereld? Heb je ideeën om op een zo efficiënt mogelijke manier technische opdrachten uit te voeren?  Draag je graag verantwoordelijkheid? Neem dan contact op met Nop Otten, telefoonnummer 0345-727001, email: n.otten@eelerwoude.nl .

Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding en begeleiding.