Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Op zoek naar een uitdagende stage marketing & communicatie?
Ben jij op zoek naar een stageplek en wil je meer leren over diverse aspecten binnen de marketing en communicatie? Met zo’n 60 collega’s werken wij dagelijks aan het mooi en groen maken van Nederland. Bij team markt in Goor (waar je bureau staat) zorg jij er met 2 collega’s voor dat Nederland ziet wat voor bureau Eelerwoude is.

Wat kan je van ons verwachten?
Als stagiaire bij Eelerwoude ondersteun je team markt bij alle voorkomende werkzaamheden. Wij bieden je de mogelijkheid om gedurende je stagetijd in de praktijk ervaring op te doen. De werkzaamheden zullen zowel on- als offline uitgevoerd worden via website, nieuwsbrief en social media. Je krijgt tijdens je stage inzicht in het op effectieve wijze inzetten van marketing en communicatie voor onze diverse klantengroepen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid zelf mee te denken over de inzet en ontwikkeling van marketing- en communicatiemiddelen. Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage haalt.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een enthousiaste student en volgt een economische, marketing of communicatieve opleiding. Je bent leergierig en kan niet wachten om het marketingwereldje te leren kennen. Verder ben je kritisch en handson. De vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je stage weet jij perfect te benutten.

Wie is Eelerwoude?
Eelerwoude is adviesbureau werkzaam in het landelijk gebied met 4 vestigingen verspreid over het land. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief.

Benieuwd naar Eelerwoude?
Lijkt het je leuk om een actieve rol te spelen binnen onze social media kanalen en website. Heb je ideeën om op een zo efficiënt mogelijke manier Eelerwoude te promoten? Draag je graag verantwoordelijkheid? Neem dan contact op met Mirella Waanders, telefoonnummer 0547-285062, email: m.waanders@eelerwoude.nl. Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding en begeleiding.