Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Werk maken van jouw talent?

Leuk dat je aanwezig wat tijdens de Eelerwoude TalentTalk. Hopelijk hebben we je een goede eerste indruk kunnen geven van de carrièremogelijkheden binnen Eelerwoude. Enthousiast? Eens verder praten over jouw talent, ambitie of carrière binnen Eelerwoude? Wij kijken er naar uit.

 

Is er een eerste klik?

Wil jij werk maken van jouw talent? Ben jij ervan overtuigd het verschil te kunnen maken als jong talent? Wil jij jezelf uitdagen om op het hoogste niveau te spelen binnen jouw vakgebied? Én zie jij het als een uitdaging om bij te dragen aan onze missie; 100% natuurinclusieve leefomgevingen?

Dan is Eelerwoude dé springplank voor jouw professionele carrière. Stagelopen, afstuderen of direct na je opleiding aan het werk? Pak nu jouw voorsprong en deel je CV en een korte motivatie via onderstaande button. Wij kijken er naar uit.

Onze missie

100% natuurinclusieve leefomgevingen

Onze disciplines

 • Ecologie
 • Ruimtelijke ontwikkeling
 • Landschapsontwerp
 • Rentmeesterij
 • Natuurtechniek
 • Ecohydrologie

Onze cultuur in een notendop

 • Vooruitstrevend advies- & regisseursbureau met een eigen academie.
 • Team van betrokken adviseurs, met een groen hart, dat op het hoogste niveau wil spelen.
 • Werkplezier, vrijheid en impact maken vormen de groene draad binnen onze organisatie.
 • Collegiale werksfeer met veel aandacht voor sociale of vakinhoudelijke activiteiten.
 • Eigen initiatief, ontwikkeling en groei worden gestimuleerd.
 • Positieve denkers, praktische doeners en resultaatgerichte doorzetters.
 • Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Even voorstellen
Wij zijn Eelerwoude. Grensverleggende adviseurs met een groen hart voor onze leefomgeving.  Als team hebben wij de ambitie om nú een footprint achter te laten voor de volgende generatie en bij te dragen aan 100% natuurinclusieve leefomgevingen in Nederland. Ontwikkelen, inrichten en beheren, daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grenzeloos en grensverleggend.

Verbinden
Samen met onze klanten verbinden we gebieden, gebouwen, gebruikers en natuur. Hiermee voegen we natuurlijke waarde toe aan de leefomgeving. Met respect voor het verleden en focus op de waarde voor de toekomst. Met het eindresultaat scherp voor ogen en oog voor detail. Zo maken we Nederland, regionaal en lokaal, elke dag mooier. Daar gaat ons groene hart sneller van kloppen. Dat zit van nature in ons karakter.

Impact
Kiezen voor een samenwerking met Eelerwoude, betekent kiezen voor impact. We laten het niet bij dromen, wij helpen om dromen waar te maken. Op papier en in het werkveld. Van grensverleggende adviezen en originele oplossingen tot praktisch uitvoerbare plannen. Onze vakspecialistische adviseurs spelen op het hoogste niveau. Individueel en als multidisciplinair team. Maar we geven ook inhoud aan uitdagende ontwikkelthema’s; zoals klimaatadaptie, biodiversiteit, energietransitie en de natuurlijke leefomgeving. Zo maken wij het verschil.

En hoe ga jij het verschil maken als jong talent? Zie jij Eelerwoude als dé springplank om jouw professionele carrière goed te beginnen? Wij zeggen welkom in ons team.