Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Talkshow ‘Plan E:
Op weg naar 100% natuurinclusief’

Op dinsdag 31 mei 2022 presenteerden wij onze online talkshow.

Gesprekken aan tafel werden afgewisseld met interessante videofragmenten. Onderwerpen als natuurinclusieve leefomgeving, bosstrategie, natuurinclusief bouwen, biodiversiteit en energietransitie kwamen aan de orde:

  • Wat is de link tussen een baggeraar en Eelerwoude?
  • Hoe gebruik je onderzoeksresultaten meteen in de praktijk bij zonnevelden?
  • Wie kan je helpen het natuurinclusieve karakter, dat bedacht is in de ontwerpfase, te waarborgen in de uitvoering?
  • Waarom is bos meer dan een verzameling bomen?
  • Kun je de wegenstructuur gebruiken om de biodiversiteit te verhogen? 

Interessant voor grondeigenaren zoals gemeenten, waterschappen, provincies, landgoedeigenaren, agrariërs en woningstichtingen. Eigenlijk voor iedereen die een stukje grond (aarde) ontwikkelt, inricht en/of beheert. 

Aan tafel

Tafelhost was Peter Melis, een sprankelend persoon met een frisse blik. Een energietransitieman die scherpe vragen stelt.

De gesprekken aan tafel werden afgewisseld met video’s van praktijkvoorbeelden van natuurinclusief ondernemen. Er waren bijdragen van:

Peter Melis nodigt uit

 

 

 

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.

 

 

Contactformulier

In april 2021 presenteerden we ook een online talkshow. Daarin werd onderstaande video getoond. Deze laat zien dat gemengd bedrijf de Zenderense Es volop natuurinclusief bezig is. Boeren met liefde voor de natuur, dat is hun missie. Bekijk ook eens de complete talkshow van 2021 terug.