Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Eelerwoude werkt samen met Landschap Overijssel en Stimuland voor BEON aan een project over klimaatslim landschapsbeheer. Doelstelling is het vergroten van houtige biomassastromen in landschapselementen voor duurzame materialen en lokale duurzame energieproductie, waarbij het gaat om een verhoging van de koolstofvoorraad en ook een vergroting van de biodiversiteit en landschapswaarde. Hiervoor worden in het veld pilots gerealiseerd, maar is ook kennisuitwisseling van groot belang.

Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de digitale Kennissessie Klimaatslim bos- en landschapsbeheer op woensdag 2 december van 15.00 – 17.00 uur. De sessie richt zich op het veelzijdig en hoogwaardig inzetten van houtige biomassa voor een beter klimaat, zie beknopt programma hieronder. Aanmelden voor deze kennissessie kan via info@stimuland.nl. Zij sturen u de link om deel te nemen.

Programma
15.00 Ontvangst
15.10 Toelichting project
15.20 Spreker: Hoogwaardige inzet biomassa en voorbeelden uit de praktijk
15.50 Korte pauze
16.00 Kennisuitwisseling klimaatslim landschapsbeheer in kleine groepen

Wilt u meer weten over dit project? Dan klikt u hier voor meer informatie. Contactpersoon binnen Eelerwoude over dit project is Duif Kraamwinkel, bereikbaar via telefoonnummer 088-1471100 of via info@eelerwoude.nl.