Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Word je enthousiast als je samen met een klant innovatieve oplossingen mag bedenken voor cultuurtechnische vraagstukken? Vind je het leuk om voor een natuurorganisatie nieuwe natuur te realiseren op een prachtige locatie? En vind je werkvoorbereiding leuk? Solliciteer dan nu bij Eelerwoude, want wij zijn voor locatie Goor op zoek een enthousiaste junior adviseur cultuur- en natuurtechniek.

Wat houdt deze functie precies in?
Als adviseur realiseer je voor onze opdrachtgevers hun technische opgaven in het landelijk gebied, van initiatiefase t/m beheer. Dit doe je samen met je toekomstige collega’s binnen team techniek én met onze landschapsarchitecten, ruimtelijke ontwikkelaars, planologen, rentmeesters, ecologen en (eco)hydrologen. De opgaven verschillen sterk qua schaalniveau en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum.

Wat vragen wij van jou?
Je bent ondernemend, kunt snel schakelen en hebt een hands-on mentaliteit. Verder kun je niet alleen goed samenwerken, maar heb je ook een zelfstandige en actieve houding en schroom je niet om de leiding te pakken. Enthousiasme en lef zijn je niet onbekend.

Daarnaast vragen wij:

  • Een relevante opleiding, minimaal op hbo-niveau, gericht op cultuurtechniek en natuurbouw
  • Affiniteit met het landelijk gebied en een brede blik
  • Het kunnen werken met diverse contractvormen
  • Het kunnen werken met Autocad/GIS
  • Het kunnen werken met een bestekprogramma
  • Commerciële vaardigheden

Wie zijn wij eigenlijk?
Bij Eelerwoude kom je terecht in een groep van ongeveer 65 pure, vakkundige en gepassioneerde collega’s die samen aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied werken. Wij bieden je leuke, veelzijdige en inspirerende plekken in Nederland en een functie met ruimte voor ondernemen, persoonlijke groei en eigen initiatief.

Heb je interesse?
Stuur een sollicitatiebrief met CV naar Wilma Bouwhuis: w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Nop Otten, teamleider techniek, via 0345 – 727001.