Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Talkshow
“Plan E: natuurinclusief denken kun je gelijk doen”

20 april: 14.00 uur – 15.00 uur

Onderwerpen
Natuurinclusieve leefomgeving, duurzame landbouw, biodiversiteit, klimaatbewust, energietransitie. Thema’s die allemaal volop in de belangstelling staan. Hoe kun je deze thema’s direct in de praktijk toepassen? Dat hoeft niet direct met grote plannen, u kan morgen al aan de slag.

Aan tafel
Tafelhost is Peter Melis, energietransitieman. Met zijn scherpe vragen en frisse blik stelt hij thema’s als energietransitie, duurzame landbouw, biodiversiteit en natuurinclusief denken aan de orde.

Er zijn gesprekken met gasten aan tafel die worden afgewisseld met video’s van praktijkvoorbeelden van natuurinclusief ondernemen. U hoort en ziet bijdragen van:

  • Ronald Kramer – rentmeester Landelijk Vastgoed bij a.s.r.
  • Familie van Buuren – natuurinclusieve landbouwers Zenderense Es
  • Robert de Lenne – senior beleidsadviseur Waterschap Vechtstromen
  • Niek Nieuwenhuis – terreinbeheerder Twence
  • Henk Scheven – eigenaar directeur Eelerwoude
  • Patrick de Groot, Jessica Loeffen, Lars Beurskens, Karel Hanhart en Sijtse Jan Roeters van Eelerwoude

Voor wie interessant?
Deze talkshow is interessant voor grondeigenaren als gemeenten, waterschappen, provincies, landgoedeigenaren, agrariër en woningstichting. Eigenlijk kan iedereen die een stukje grond (aarde) ontwikkelt, inricht en/of beheert.

Boeren met liefde voor de natuur, dat is de missie van dit natuurinclusief gemengd bedrijf. Hoe kan duurzaam, agrarisch beheer direct in de praktijk toegepast worden? Dat is één van de onderwerpen die in onze online talkshow aan de orde komen. Een eerst impressie in onderstaande video.

Aanmelden

Meld u alvast aan. Ondertussen houden wij u op de hoogte met een kijkje achter de schermen. Daarnaast worden de tafelgasten binnenkort bekend gemaakt.

Heeft u een vraag?